top of page

Praktijk

 

Over mij

Na mijn master klinische forensische psychologie ben ik gaan werken in de forensische psychiatrie. Door mijn persoonlijke ervaring 

met aanhoudende lichamelijke klachten en me veel te verdiepen in de theorie achter het mindbody syndroom is een nieuwe passie en hiermee mijn eigen praktijk ontstaan. Hiernaast werk ik in het ziekenhuis op de pijnpoli. Het geeft me heel veel positieve energie om mensen te helpen weer in hun kracht te gaan staan en los te komen van lichamelijke klachten.

Stories+Sarphati-8+(1).jpeg

Therapie

Wil jij aan de slag om van je aanhoudende pijnklachten af te komen?  Heb jij behoefte om meer rust te ervaren en lekkerder in je vel te zitten? Wil jij pijn en angst niet meer je leven laten beperken?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek waarin we we jouw situatie kunnen bespreken. Voelt het goed? Dan plannen we een sessie in.

De sessies kunnen zowel online als vanuit de praktijk in Amsterdam.

 Een sessie duurt tussen de 60 en 70 min en kost 105EUR per sessie.

 

*Afspraken die korter dan 48 uur van tevoren worden verzet of geannuleerd, worden voor 50 % in rekening gebracht.

 

Vergoeding:

Helaas wordt de behandeling op dit moment niet vergoed door de zorgverzekeraar. In Nederland wordt psychische zorg alleen vergoed als er een diagnose wordt vastgesteld. Ik richt mij vooral op klachten die niet onder een specifieke diagnose vallen. Door niet samen te werken met zorgverzekeraars ben ik in mijn werkwijze niet gebonden aan protocollen en een maximaal aantal sessies. Hierdoor kan ik de behandeling volledig afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Kosten vergoed door werkgever:

Als je in dienst bent bij een bedrijf, dan heeft het wellicht zin om te kijken of je werkgever bereid is om - eventueel in overleg met een bedrijfsarts - de kosten van de behandeling voor jou te betalen. Dit gebeurt bijvoorbeeld regelmatig bij mensen die herstellend zijn van een burn-out (of uitval door  andere klachten) en weer aan het werk gaan. Het is dus altijd een goed idee om contact op te nemen met je bedrijfsarts en/of werkgever en te vragen of er mogelijkheden zijn om jouw behandeling vergoed te krijgen.

Mocht hier in de toekomst iets in veranderen, dan zal ik dit hier vermelden.

Psycholoog NIP: 237825

DSC08197_edited.jpg
Het grootste geschenk wat je jezelf kan geven is om de eerste stap te zetten richting verandering. Daarna neem ik je aan de hand en ondersteun ik je tijdens de verschillende fases van het proces. Samen gaan wij aan de slag om de de verbinding met jezelf te herstellen zodat jij in je volle potentie van je leven kunt genieten.

Liefs, Iris

bottom of page